StarBlueDisc Toiletblokhouder

StarBlueDisc

Toiletblokhouder

De StarBlueDisc Toiletblokhouder.
De toiletblokhouder die past in bijna alle Geberit inbouwelementen.
De StarBlueDisc Toiletblokhouder is te combineren met de volgende Geberit inbouwelementen. - Geberit UP100 - Delta Systeem. - Geberit UP300, UP320 & Sigma 12 cm Systeem. De StarBlueDisc Toiletblokhouder is geen Geberit product, maar is speciaal door StarBlueDisc ontwikkeld, voor deze Geberit inbouwelementen.
U kunt de StarBlueDisc Toiletblokhouder bestellen via onze webshop, maar ook bij diverse sanitairspecialisten in Nederland.
StarBlueDisc is Universeel.

De Toiletblokhouder is net als de bedieningsplaten zeer eenvoudig in te bouwen, ook in een bestaande situatie. Het inbouwen van de StarBlueDisc Toiletblokhouder kost je ook ongeveer 5-10 minuten en kan ook makkelijk zonder tussenkomst van een installateur.

Zo heb je niet alleen een prachtig toilet door de design bedieningsplaten van StarBlueDisc, maar heb je ook nog eens een toilet dat bij elke spoeling gereinigd wordt door de StarBlueDisc Toiletblokhouder (natuurlijk in combinatie met de StarBlueDisc Toiletblokjes).
De StarBlueDisc Toiletblokhouder past als ENIGE ter wereld zowel het Geberit UP100 inbouwreservoir in combinatie met een Delta bedieningsplaat als ook het Geberit UP300, UP320 of Sigma 12 cm inbouwreservoir in combinatie met een Sigma bedieningsplaat en zelfs met een bedieningsplaat uit de Geberit Danslijn serie (zoals: Samba, Bolero, Tango, Twist of Rumba).
Geberit inbouwreservoirs
Geberit UP320 (Sigma 12 cm), Duofix, Kombifix & GIS Easy
Stacks Image 2
Stacks Image 44642
Stacks Image 44639

Geberit UP100

Stacks Image 37653
Geberit Bedieningsplaten
Sigma en Dans-lijn bedieningsplaten
Stacks Image 2
Delta-bedieningsplaten
Stacks Image 2