StarBlueDisc

Toiletblokjes

Een Fris en schoon Toilet met StarBlueDisc.

Het Perfecte Toiletblokje voor uw Toilet.

StarBlueDisc heeft GEGARANDEERD, het ultieme Toiletblokje dat u kunt gebruiken in bijvoorbeeld de StarBlueDisc Toiletblokhouder (voor Geberit elementen), GROHE Fresh, de TECE Inworpschacht, de PureBasic Insert of een laag- of hooghangend reservoir.

StarBlueDisc toiletblokje zorgt voor een hygiënische reiniging van het toilet en heeft een GEGARANDEERDE levensduur van minimaal 180 spoelingen (dit is gemiddeld 2,5 week). Het StarBlueDisc toiletblokje is niet alleen voordelig in gebruik, maar ook nog eens voordelig voor uw portemonnee.
Informatie StarBlueDisc Toiletblokjes.
De StarBlueDisc blokjes wegen 50 gram en gaan gegarandeerd 180 spoelingen mee (dit is gemiddeld 2,5 week). Om elk blokje zit een, in water, oplosbare folie, deze lost compleet op en gaat niet verkleven met het binnenwerk van uw reservoir.
Stacks Image 44257
Zodra u een StarBlueDisc blokje in het reservoir plaatst, begint deze te werken. Het blokje heeft ongeveer 5 minuten nodig om volledig in te werken. Als men na 5 minuten het toilet doorspoelt krijgt u een hygiënische blauwe of groene spoeling. StarBlueDisc toiletblokje zorgt voor een hygiënische reiniging van het toilet.

Als er in het spoelwater geen kleur meer zichtbaar is, is het theoretisch gezien tijd om er een nieuw blokje in te doen. Plaats echter pas een nieuw blokje als er ook de eerst volgende ochtend, na een spoeling, geen kleur meer zichtbaar is. Zo bent u er zeker van dat het toiletblokje compleet is opgelost.

Voor de werking van de Geberit Toiletblokhouder in combinatie met Toiletblokjes kunt u bovenstaand filmpje bekijken of ga direct naar de Geberit-Video.
Kleur & Verpakking.
StarBlueDisc wc-blokjes zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen:

Blauw:
Halfjaar verpakking en jaarverpakking.

Groen:
Halfjaar verpakking en jaarverpakking.

In de halfjaar verpakking zijn 12 toiletblokjes verpakt en in de jaarverpakking zijn 24 toiletblokjes verpakt.
Voor direct bestellen, ga naar onze Online shop.

StarBlueDisc Toiletblokjes zijn verkrijgbaar in onze Online shop, maar ook bij uw sanitair specialist.
Voor een StarBlueDisc Dealer in uw regio, kijk op onze DealerLocator.
StarBlueDisc toiletblokjes zijn geschikt voor:
Spatten van het closet.
Een closet behoort niet te spatten als er doorgespoeld wordt. Mocht dit toch het geval zijn kunnen er druppels op de zitting komen. Door de kleurstoffen in de StarBlueDiscs, kunnen deze druppels bij het opdrogen kleur achterlaten. Het beste is om deze direct af te doen met wat wc-papier. StarBlueDisc is niet verantwoordelijk voor verkleuringen op de zitting na het indrogen. Diverse fabrikanten van reservoirs hebben doorstroombegrenzers in hun assortiment, deze zorgen ervoor dat het water in een gelijkmatige stroom in het keramiek komt, hierdoor wordt het spatten al enigszins voorkomen.
StarBlueDisc is voordeliger!
Het StarBlueDisc toiletblokje is niet alleen voordelig in gebruik, maar ook nog eens voordelig voor uw portemonnee. Blokjes van een ander merk gaan gemiddeld 30 spoelingen of 5 dagen mee.

Dat houdt in dat u per jaar ca. 75 blokjes verbruikt.
Gemiddeld kosten deze blokjes € 1,10 per stuk.
Uw kosten per jaar zijn dan ca. € 80,00.

Van de StarBlueDisc toiletblokjes verbruikt u per jaar 24 blokjes
Uw kosten per jaar zijn dan € 39,95.
Uw besparing € 40,05.