StarBlueDisc

Stacks Image 2
Welkom op de StarBlueDisc Site.
StarBlueDisc heeft GEGARANDEERD, de perfecte oplossing voor een schoon en fris Toilet en/of Urinoir.

StarBlueDisc is ontstaan door de vraag naar hoogwaardige en gebruiksvriendelijke sanitair reinigingsproducten met een lange levensduur. Het eerste product was het StarBlueDisc Toiletblokje, dat speciaal ontwikkeld is voor Toiletblokhouders die worden ingebouwd in inbouwreservoirs.

Daaropvolgend kwam de vraag naar een oplossing voor Urinoirs. Zoals elke gebruiker van een urinoir weet, laat hier de hygiëne nogal eens te wensen over. Vandaar dat StarBlueDisc de Uri-Pad heeft ontwikkeld.

Onlangs hebben we weer een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd: "De StarBlueDisc Bedieningsplaten serie Doppio en Mocha"
StarBlueDisc Bedieningsplaten.
Een geweldig nieuw product "de StarBlueDisc Bedieningsplaten". StarBlueDisc net even anders. De StarBlueDisc Bedieningsplaten hebben een prachtig design en zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd.
Maar wat echt uniek is: Ze zijn geschikt voor Geberit Sigma (UP320) en Delta (UP100) reservoirs.

De Bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in 2 series en in verschillende kleuren.

  • De StarBlueDisc Doppio serie.

  • De StarBlueDisc Mocha serie.

Doppio 10
Doppio 15
Doppio 20
Doppio 25
Doppio 30
Doppio 35
Doppio 40
Doppio 45
Doppio 50
Doppio 55
Mocha 15
Mocha 25
Mocha 35
Mocha 45
Mocha 55
Doordat beide bedieningsplaten universeel zijn en daardoor ook passen op de meest verkochte elementen van Geberit, vind je bij ons gegarandeerd de Design bedieningsplaat die jouw badkamer of toilet helemaal afmaakt en ook nog eens voor een geweldige prijs.
Lees hier meer over de StarBlueDisc Bedieningsplaten
StarBlueDisc Toiletblokje.
Het ultieme Toiletblokje dat u kunt gebruiken in onze nieuwe StarBlueDisc Toiletblokhouder, maar ook bijvoorbeeld in toiletblokhouders van de merken TECE, PureBasic, Grohe of Geberit. Met de StarBlueDisc Toiletblokjes heeft u bij elke spoeling een schoon en fris Toilet. Een Toiletblokje gaat minimaal 180 spoelingen mee (dit is gemiddeld 2,5 week) en is verkrijgbaar in 2 kleuren.
Lees hier meer over het StarBlueDisc toiletblokje
Halfjaar verpakking Toiletblokjes Blauw

Halfjaar verpakking Toiletblokjes Blauw

€24,95

Halfjaar verpakking Toiletblokjes Groen

Halfjaar verpakking Toiletblokjes Groen

€24,95

Jaarverpakking Toiletblokjes Blauw

Jaarverpakking Toiletblokjes Blauw

€39,95

Jaarverpakking Toiletblokjes Groen

Jaarverpakking Toiletblokjes Groen

€39,95

StarBlueDisc Toiletblokhouder.
Een geweldig product "de StarBlueDisc Toiletblokhouder".
De StarBlueDisc Toiletblokhouder kan als ENIGE ter wereld gebruikt worden in zowel het Geberit UP100 inbouwreservoir in combinatie met een Delta bedieningsplaat als ook het Geberit UP300, UP320 of Sigma 12 cm inbouwreservoir in combinatie met een Sigma bedieningsplaat en zelfs met een bedieningsplaat uit de Geberit Danslijn serie (zoals: Samba, Bolero, Tango, Twist of Rumba).
Lees hier meer over de StarBlueDisc Toiletblokhouder
StarBlueDisc Toiletblokhouder

StarBlueDisc Toiletblokhouder

€24,95

Stacks Image 37451
Stacks Image 37453
Stacks Image 37455
Stacks Image 37457
StarBlueDisc Uri-Pad.
Het perfecte Urinoirmatje voor een schoon en fris urinoir. De Uri-Pad heeft een unieke vormgeving en is flexibel, hierdoor vormt hij zich naar elk urinoir. De StarBlueDisc Uri-Pad zorgt voor een fris ogend en ruikend urinoir. De Uri-Pad is verkrijgbaar in 3 Frisse geuren, die gemiddeld 30 dagen geur afgeven. waardoor ook uw sanitaire ruimtes heerlijk ruiken.
Lees hier meer over de StarBlueDisc Uri-Pad.
Stacks Image 37290
Stacks Image 37292
Stacks Image 37295
Stacks Image 37304
Zowel de toiletblokjes, de Bedieningsplaten, de Toiletblokhouder en de Uri-Pads zijn gemakkelijk te bestellen in onze Online shop of bij een van onze Dealers.